podno grejanje, elektronsko podno grejanje

BVF Kobe 500W električni radijator - sušač peškira

LED kupatilsko ogledalo i pametno ogledalo. Serija proizvoda BVF Adelig je neizostavni pribor svih savremenih kupatila. Jednostavan dizajn, savršeno ogledalo bez distorzije, LED osvetljenje i grejanje u jedno. Funkcije pametnog panela, kao što je vlaga, temperatura, vremenska prognoza dostupna su i putem Android i iOS aplikacije. Brza i jednostavna montaža za nekoliko minuta na svim vrstama zida.

Konzola za pričvršćivanje, šablon i set šrafova je sastavni deo pakovanje.

Ogledalo je uvek bez pare, a obezbeđuje i dodatno grejanje. Grejni učinak BVF Adelig pametnog ogledala je barem 4-5 puta veći od tradicionalne folije zs eliminisanje pare, pa u značajnoj meri povećava osećaj komfora pri upotrebi kupatila. Štedljivo LED osvetljenje, pametne funkcije i funkcija grejanja mogu se uključivati odvojeno, nezavisno od drugih funkcija. Ako želite koristiti samo svetlo ili grejanje, jednim pririskom dugmeta možete aktivirati željenu funkciju.

Eliminisanje pare

Led osvetljenje

Pametne funkcije

JEDINSTVENI DIZAJN I EKSKLUZIVNA IZVEDBA ZA SVAKO KUPATILO

Izvedba bez rama omogućava harmoniju sa bilo kakvom oblogom, a osvetljenje obezbeđuje korisnu i jedinstvenu funkciju. Rukovanje pametnim ogledalom BVF Adelig je jednostavno, pritiskom glavnom dugmeta obezbeđen je pristup svim funkcijama. Dodatne funkcije su dostupne Android ili iOS aplikacijom, kao što je podešavanje funkcije budilnika ili spavanja.

PAMETNO OGLEDALO JEDNIM DODIROM

Pametno ogledalo BVF Adelig pored funkcije odstranjivanja pare može se koristiti i kao dopunsko grejanje, pošto ima 4-5 puta veću snagu od klasičnih folija za odstranjivanje pare, jer temperatura njegove površine može dostići i 70°C. Jednim dodirom uključuje se samo LED osvetljenje. Ukoliko dugme na dodir pritisnemo malo duže, pored svetla aktivira se i funkcija grejanja. Duplim klikom možemo uključiti odnosno isključiti pametni panel, koji u pozadini ostaje aktivan, pa se svaki podatak može očitati putem telefonske aplikacije.

Tip

Dimenzija

Snaga

Cena

BVF ADELING 200W

600x600x44 mm

200W

30.170,00

BVF ADELING 350W

1000x600x44 mm

350W

33.450,00