podno grejanje, elektronsko podno grejanje

Pametni dodaci i naknadno

KONZOLA ZA SUŠENJE PEŠKIRA

Standardni, stakleni ili BVF NG infra paneli sa ogledalom sa lakoćom se mogu pretvoriti u grejni panel za sušenje peškira. U konstrukciji infra panela nalaze se fabrički ugrađene tačke za montažu, što omogućava i naknadno pretvaranje u sušač peškira. Na jedan infra panel mogu se postaviti dve konzole. Preporučena nosivost konstrukcije je pojedinačno 8 kg, i na taj način pogodna je za smeštaj peškira većih dimenzija i debljine. Zbog obezbeđenja efikasnosti grejanje preporučujemo, da ostavite mali razmak između panela i peškira.

BVF TOWEL RACK

bvf towel rack

3.395,00 RSD

Kupovina

MOBILNA KONZOLA

Gde god da grejete, potrebna Vam je! Pomoću BVF konzole za nekoliko minuta možete pretvoriti zidni ili stropni panel u prenosivi izvor toplote. Mobilni infra panel je idealan izbor za obezbeđenje komfora ili dodatnog grejanja, bilo u kući ili za rad u kancelariji. Smešten u zoni boravka obezbeđuje odgovarajući osećaj komfora. Lako se prenosi, pa se može koristiti za grejanje više prostorija u zavisnosti od trajanja boravka u datoj prostoriji. Obezbeđuje izvanredan toplotni osećaj u visini tela i nogu, bez obzira da li se radi o radu u kancelariji ili večernjem gledanju filma.

BVF MOBILNA KONZOLA

mobilna konzola

2.190,00 RSD

Kupovina

KONEKTORSKI ADAPTER

Sobni termostat BVF 23-FA  je idealan za regulaciju temperature infra panela, odnosno, ukoliko ne postoji mogućnost za izradu električne instalacije, omogućava postavljanje sobnog termostata. Termostat se sastoji od prijemnika i jednog prenosivog predajnika. Brzo i jednostavno rešenje za mobilne infra panele. Prijemnik (adapter) može da primi standardnu utičnicu sa uzemljenjem, i na taj način pogodan je i za upravljanje drugim električnim potrošačima ili panelima za grejanje. Jedinica se može opteretiti maksimalno sa 3400 W, što znači i do 3-4 infra panela u zavisnosti od tipa.

TERMOSTAT BVF 23-FA

mobilna konzola

7.995,00 RSD

Kupovina