podno grejanje, elektronsko podno grejanje

Zatražite ponudu od naših stručnjaka!

Popunjavanje on-line zahteva za izradu ponude traje samo nekoliko minuta.

PLAFONSKO GREJANJE KARBONSKOM TEHNOLOGIJOM

Grejni elementi se ugrađuju direktno iznad gipskartona. Temperatura gipskartona, koji se greje može dostići 40-45°C, što znači, da čak i putem manje površine možemo uneti veću količinu toplote nego u slučaju pravilno proračunatog podnog grejanja.

Predstavlja idealno rešenje, pored toga uz niske investicione troškove može se postaviti u takvim objektima/prostorijama, u kojima spušteni plafoni predstavljaju deo arhitektonskog rešenja ili su neophodni zbog rešenja enterijera:

  • Porodične kuće lake konstrukcije
  • Ugradnja, opremanje potkrovlja
  • Stanovi sa velikom unutrašnjom visinom
  • Ekskluzivni apartmani, hotelske sobe

GALERIJA

Izuzetno štedljiv

U odnosu na tradicionalno električno podno grejanje i grejne filmove grupa proizvoda grejnih filmova CA 160 je prilagođena evropskim zahtevima i standardima i obezbeđuje izuzetno ekonomično i bezbedno funkcionisanje. Garancija za grejne filmove premijum kategorije CALEO iznosi 15 godina, a životni vek im je neograničen.

Obnovljiva energija

Skupi sistemi grejanja i toplotne pumpe sa savremenim proizvođačem toplote funkcionišu ekonomično, a sistem za grejanje CALEO u kombinaciji sa solarnim elementima radi bez troškova! Gradite svesni značaja štednje i raskinite sa tradicionalnim rešenjima koji zagađuju okolinu.

Saznajte više o troškovima grejanja od  dinara ovde!

Nevidljivi izvor toplote

Grejni elementi se ugrađuju direktno iznad gipskartona. Temperatura gipskartona, koji se greje može dostići 40-45°C, što znači, da se čak i putem manje površine može uneti veća količina toplote nego u slučaju pravilno proračunatog podnog grejanja.

Gradite kuću lake konstrukcije?

U slučaju zgrada sa lakom konstrukcijom lažni plafon od gipskartona je sastavni deo gradnje objekta, pa njegova izgradnja ne zahteva dodatne troškove. Grupa proizvoda CALEO CA 160 svojom jedinstvenom dimenzijom od 30 cm i optimalnom snagom izvanredno se uklapa u savremene konstrukcije objekata.

POSTAVLJANJE PLAFONSKOG GREJANJA - VIDEO

REGULACIJA GREJANJA PUTEM INTERNETA

Sloboda koju Vam obezbeđuje daljinski pristup omogućava maksimalnu optimizaciju vašeg grejnog sistema i prilagođava ga nesistematskom boravku. Njegovom primenom možete uštedeti čak 15 do 20% više energije u odnosu na druge programabilne termostate ili termostate koji uče pri radu. Sobni termostat BVF 601i, najrasprostranjeniji upravljački sklop grejnih sistema CALEO je programabilni uređaj koji se može primeniti i samostalno. Dopunjen sa BVF Zone Box-om funkcioniše kao pametni termostat, obezbeđuje daljinski pristup putem interneta. BVF Zone Box istovremeno upravlja i nadzire 8 kom termostata.

Dalje do pametnih termostata

GRADITE KUĆU OD POROTHERMA, YTONGA ILI LAKE KONSTRUKCIJE?

Upoznajte se sa našim „A+“ ponudama

OBNOVLJIVA ENERGIJA, I TROŠKOVI GREJANJA OD 0 DINARA POSTAJU STVARNOST

Saznajte više o tome