podno grejanje, elektronsko podno grejanje

POSTAVLJANJE PODNOG GREJANJA NAKNADNO, BRZO I JEDNOSTAVNO, BEZ RUŠENJA I GRAĐEVINSKIH RADOVA!

U odnosu na tradicionalne sisteme podnog grejanja sa cirkulacijom vode mnogo je jednostavnije i ekonomičnije ugradnja električnih sistema podnog grejanja sa malom visinom postavljenih slojeva. Mogu se instalirati čak i bez rušenja i adaptacije, njihov rad karakteriše visoka efikasnost, a zahvaljujući lakoj regulaciji veoma su ekonomični, a ne zahtevaju održavanje. Visina ugrađenih slojeva sistema grejnih tepiha ili grejnih filmova je samo delić visine sistema sa cirkulacijom vode i mogu se izvesti bez povećanja nivoa poda.

GREJANJE LAMINATA I PARKETA SA 6 mm!

CALEO REG je ekstra tanak sistem podnog grejanja i time pruža jedinstvenu mogućnost savremenom građevinarstvu. Njegovom primenom bilo gde se može postaviti sistem podnog grejanja kao samostalni ili dopunski sistem podnog grejanja. Svaka soba, prostorija predstavlja samostalni krug grejanja, pa se može ugraditi u više faza ili samo u jednoj prostoriji. Sistem ima debljinu od svega 4-6 mm, pa ne dovodi do povećanja nivoa poda.  A može se ugraditi i prilikom zamene podne obloge.

DALJE

GREJANJE KAMENIH PLOČA, GRES PLOČA, KERAMIČKIH PLOČICA. STAJE U LEPAK ZA PLOČICE.

Debljina električnog grejnog tepiha BVF H-MAT iznosi svega 3,8 mm, a time za razliku od klasičnih grejnih kablova bez povećanja nivoa poda omogućava postavljanje samostalnog i komfornog podnog grejanja.

DALJE