podno grejanje, elektronsko podno grejanje

OSNOVANO 1990.

Cilj naše firme i naših zadovoljnih korisnika širom sveta su istovetni. Od zajedničkog je interesa stvaranje energetski efikasnih i ekoloških sistema grejanja. Jednoznačan cilj menadžmenta BVF-CALEO je da u našim domovima stvori toplinu stvaranjem ekoloških i zdravih sistema grejanja.

Ekskluzivni distributer naših proizvoda je „Mark Master DOO” Srbija.

MI STVARAMO SISTEME GREJANJA!

Stručnjaci i inženjeri BVF-CALEO-a kompleksno i pojedinačno analiziraju spoj građevinskih materijala i mašinskih elemenata. Oni ne vrše samo plasman naših proizvoda, već stvaraju sisteme. U našem centralnom izložbenom salonu dobićete detaljne informacije o funkcionisanju, postavljanju grejnih sistema i o očekivanim troškovima. U njima ćete moći u toku rada iskusiti pogodnosti naših grejnih sistema. Pored toga rado ćemo Vam odgovoriti i na pitanja iz oblasti energetike koja iskrsnu u toku adaptacije ili gradnji objekata, u slučaju eventualnih potreba izvršićemo i proračun snage sistema solarnih kolektora.

Naši timovi projektanata i grupe na montaži širom sveta u svim slučajevima pružaju usluge najvišeg nivoa uz kratke rokove svim našim cenjenim poslovnim partnerima i to od projektovanja do izvođenja radova.

KVALITET I SERTIFIKATI

Zašto je garancija za proizvode BVF-CALEO duža čak za 13 godina u odnosu na druge proizvođače?

Naši proizvodi ispunjavaju najstrože zahteve i standarde u pogledu kvaliteta. Proizvodni pogoni rade prema standardu ISO 9001 uz najrigorozniju kontrolu kvaliteta i korišćenjem najsavremenijih materijala. Naši proizvodi vrhunskog kvaliteta imaju sve sertifikate koji su neophodni na prostorima EU.

INOVACIJA I TEHNOLOGIJA

Iliti stalan razvoj proizvoda. Naša je firma prepoznala i podržava dugoročne mogućnosti koje se kriju u korišćenju obnovljivih izvora energije. Prilikom projektovanja i izrade naših sistema za grejanje i drugih proizvoda polazimo od tih principa, a cilj nam je širenje ekoloških sistema za grejanje koji su nezavisni od cena energenata. Daljinski pristup našim sistemima za upravljanje grejanjem obezbeđuje viši komfor i veću uštedu energije.

Cilj nam je da naši poslovni partneri i kupci u svim slučajevima dobiju tehnologiju i kvalitet najvišeg nivoa.

OKOLINA I ODRŽIVOST

Sve strožiji građevinski propisi i standardi zahtevaju stalne promene i unapređenje primenjenih tehnologija. Inovacije se i u grejnoj tehnici sprovode u interesu buduće održivosti, jer manja potrošnja energije doprinosi nižim troškovima i manje opterećuje okolinu. Gradite svesni tih potreba i raskinite sa tradicionalnim rešenjima koja zagađuju okolinu. Primena obnovljivih izvora energije i nezavisnost od cene energenata je naš zajednički cilj širom sveta.

Sistemi i proizvodi BVF Heating-a se mogu kombinovati sa obnovljivim izvorima energije.