podno grejanje, elektronsko podno grejanje

  • BESPLATNA IZRADA PONUDE

Stručnjaci i inženjeri BVF-CALEO-a kompleksno i pojedinačno analiziraju spoj energetskih parametara objekta i elemenata grejnog sistema. Oni ne vrše samo plasman naših proizvoda, već stvaraju sisteme. U našem centralnom izložbenom salonu dobićete detaljne informacije o funkcionisanju, postavljanju grejnih sistema i o očekivanim troškovima. U njemu ćete moći iskusiti pogodnosti naših grejnih sistema u toku rada. Pored toga rado ćemo odgovoriti i na sva Vaša pitanja iz oblasti energetike koja iskrsnu u toku adaptacije ili gradnji objekata. U slučaju potrebe izvršićemo i proračun snage potrebnog sistema solarnih kolektora.

  • OD PROJEKTA DO UGRADNJE – SA FABRIČKOM GARANCIJOM

Kvalifikovani izvođači radova bilo gde u zemlji obavljaju kompletnu ugradnju naših grejnih sistema po garantovanim cenama u roku od tri radna dana od dana narudžbe.

- Stupanje na posao u tačno dogovoreno vreme

- Tiho i čisto obavljanje radova

- Izvođenje radova prema ponudi (bez skrivenih troškova)
- Brza ugradnja – do 100-120m2 u toku jednog radnog dana
- Predaja svih zapisnika o merenjima i garantnih listova
- Izrada zapisnika o primopredaji, overa garancije
- U slučaju potrebe vođenje elektronskog dnevnika radova
- Na zahtev odvoženje ambalaže/papirnog otpada
- U slučaju zahteva obezbeđenje odgovornog tehničkog rukovodioca

  • PODRŠKA PROIZVODIMA

Jedinstveni sistem podrške BVF Heating Solutions-a i njegovog dela za plasman sistema CALEO je garancija da nećete ostati bez podrške stručnjaka nakon kupovine, u toku ugradnje i pripremnih radova. Rado očekujemo pitanja naših kupaca u vezi oblikovanja našeg sistem, a daćemo savet i u slučaju podešavanja čak i jednog jedinog termostata.

Obratite se našim stručnjacima s poverenjem!

  • SOLARNI SISTEMI SA MOGUĆNOŠĆU PROŠIRIVANJA

Kvalitetni solarni elementi od BVF Heating-a ne samo za grejanje.

BVF Heating Solutions kao odgovorni distributer ne nudi brojne mogućnosti i proizvode različitih proizvođača za izgradnju solarnih sistema. Mi smo privrženi kvalitetu i sigurnoj isplativosti. Zadovoljstvo naših kupaca i isplativost Vašeg ulaganja u kratkom roku je za nas od prvorazrednog značaja.

Naša firma se opredelila za distribuciju solarnih sistema S-Energy iz Južne Koreje. Taj proizvođač se na domaćem tržištu ističe kako u pogledu kvaliteta, tako i u pogledu uslova garancije.