podno grejanje, elektronsko podno grejanje

Zatražite ponudu od naših stručnjaka!

Popunjavanje on-line zahteva za izradu ponude traje samo nekoliko minuta.

Zašto je CALEO jedan od pravih izbora za one koji modernizuju ili grade novu kuću?

Zato, jer pruža upravo to, što Vam je potrebno. Jedna kuća ili jedan stan nije samo objekat, koje ima energetske potrebe, nego je to dom u kojem Vi i Vaša porodica možete biti zajedno, prostor koji uobličavate i pretvarate u svoj pravi životni prostor prema vašem ukusu. U takvom pristupu bezbednost, komfor, tišina i čistoća postaju veoma važne. Sistem CALEO Vam sve to pruža na najvišem nivou.  Pored toga njegova eksploatacija je ekonomična, može se kombinovati bilo kad, dakle i sad i kasnije sa obnovljivim izvorom energije. Svoje usluge, proizvode i grejne sisteme formiramo prema Vašim potrebama!

Izuzetno štedljivo

U odnosu na tradicionalno električno podno grejanje i grejne filmove grupa proizvoda grejnih filmova CA 80-130 je prilagođena evropskim zahtevima i standardima i obezbeđuje izuzetno ekonomično i bezbedno funkcionisanje. Garancija za grejne filmove premijum kategorije CALEO iznosi 15 godina, a životni vek im je neograničen.

I bez podizanja nivoa poda

Sistem CALEO REG pruža jedinstvenu mogućnost savremenom građevinarstvu. Njegovom primenom bilo gde se može postaviti sistem podnog grejanja kao samostalni ili dopunski sistem podnog grejanja. Svaka soba, prostorija predstavlja samostalni krug grejanja, pa se može ugraditi u više faza ili samo u jednoj prostoriji. Sistem ima debljinu od svega 4-6 mm, pa ne dovodi do podizanja nivoa poda. Može se ugraditi i prilikom zamene podne obloge.

Obnovljiva energija

Skupi sistemi grejanja i toplotne pumpe sa savremenim proizvođačem toplote funkcionišu ekonomično, a sistem za grejanje CALEO u kombinaciji sa solarnim elementima radi bez troškova! Gradite svesni značaja štednje i raskinite sa tradicionalnim rešenjima koji zagađuju okolinu.

Saznajte više o troškovima grejanja od 0 dinara ovde!

Komfor i sigurnost

Pogonski troškovi grejnih sistema BVF-CALEO su izrazito niski, ali prilikom izbora sistema grejanja treba uzeti u obzir i neke druge aspekte:

  • Niski investicioni troškovi
  • Bešuman i bezbedan rad
  • Funkcionisanje bez održavanja

EKSTRA TANKO PODNO GREJANJE

Insert iz emisije VIASAT-a „Graditelji snova” na mađarskom jeziku

PODNO GREJANJE SA TERMOAKUMULACIJOM

Zajednički kratak film BAUMIT-a i BVF-CALEO-a o zajedničkoj primeni grejnih filmova i samorazlivajućih estriha

UPRAVLJANJE GREJANJEM PUTEM INTERNETA

Sloboda koju Vam obezbeđuje daljinski pristup omogućava maksimalnu optimizaciju vašeg grejnog sistema i prilagođava se nesistematskom boravku. Njegovom primenom možete uštedeti čak 15 do 20% više u odnosu na druge programabilne termostate ili termostate koji uče pri radu. Sobni termostat BVF 601i, najrasprostranjeniji upravljački sklop grejnih sistema CALEO je programabilni uređaj koji se može primeniti i samostalno. Dopunjen sa BVF Zone Box-om funkcioniše kao pametni termostat, obezbeđuje daljinski pristup putem interneta. BVF Zone Box istovremeno upravlja i nadzire 8 kom termostata.

Dalje na stranicu za pametne telefone

PREUZIMANJE

GRADITE KUĆU OD POROTHERMA, YTONGA ILI LAKE KONSTRUKCIJE?

Upoznajte se sa našim „A+“ ponudama

OBNOVLJIVA ENERGIJA, I TROŠKOVI GREJANJA OD 0 DINARA POSTAJU STVARNOST

Saznajte više o tome