podno grejanje, elektronsko podno grejanje

BVF Kobe 500W električni radijator - sušač peškira

Radijator za sušenje peškira, pogodno i za samostalno grejanje snage 500 W.

Uživajte u idealnoj temperaturi, u kupatilu obezbedite uvek tople i suve peškire pomoću BVF Kobe sušača peškira, koji ima termostat sa mogućnošću programiranja.

Elegantno kupatilsko grejanje vrhunskog kvaliteta snage 500W. U većini kupatila prosečne veličine pogodan je za samostalno grejanje, njegova snaga omogućava brzo zagrevanje prostorije.

Ugrađeni digitalni termostat omogućava programiranje sušača peškira. Ne volite unapred programirati Vaše uređaje? Ni to nije problem. U ručnom režimu digitalni termostat se jednostavno može podešavati pomeranjem „gore-dole”, pa samo treba podesiti željenu temperaturu.

Termostat BVF Kobe je postavljen na pogodnoj visini za rukovanje, ispod gornjeg reda, a ne ispod, pa se za razliku od standardnih sušača peškira ne morate se saginjati radi podešavanja temperature.

Zahvaljujući zaobljenim cevima obezbeđuje mnogo prostora za brzo i efikasno sušenje peškira i bade mantila.

Ima zaštitu IP24, pa je zaštićen od prskanja, stoga se ovaj električni sistem 100 postotno sigurno se može koristiti u kupatilu i drugim vlažnim prostorijama.

Kao pribor u kutiji se nalazi zidni nosač za jednostavnu montažu sa 4 vijka. Sušač peškira BVF Kobe ima masu od 4,1 kg, pa se lako može montirati i na zid od gips kartona.

Radi lakšeg korišćenja fabrički je opremljen utikačem, koji se bez gubitka garancije može odstraniti radi direktnog priključka na el. mrežu.

U odnosu na tradicionalne radijatore sa grejnim ulošcima proizveden je suvom tehnologijom, nema tekućine, curenja tekućine, smrzavanja ili periodičnog održavanja.  

Programabilni

Za moguće najekonomičnije grejanje i postizanje maksimalnog komfora postoje unapred određeni programi, ali i mogućnost pojedinačnog programiranja.

4 režima rada

I najbolje opremljeno kupatilo obezbeđuje pravi doživljaj samo ako ima odgovarajuću temperaturu. Izaberite i Vi električni sušač peškira Kobe sa jedinstvenim upravljanjem, koji se u zavisnosti od dimenzije prostorije može koristiti kao samostalno grejanje.

Dečja brava

Kod kuće, ali i u ugostiteljstvu može biti važan aspekt eliminisanje mogućnosti neželjene upotrebe. Vaše kupatilo učinite još bezbednijom korišćenjem dečje brave.

Senzor otvorenog prozora

Radijator električni sušač peškira Kobe detektuje drastično smanjenje temperature u prostoriji, automatski se isključuje i vrši samoregulaciju kako bi se izbegli energetski gubici usled provetravanja prostorije.

Ima idealne dimenzije za kupatila malih i srednjih veličina. Širina od 54 cm čini ugodnim postavljanje peškira, ne treba ih gužvati između cevi.

Pri projektovanju pokušali smo ostvariti maksimalni učinak. Električni sušači peškira gube od svoje grejne snage ako ih pokrijemo. Važan je razmal cevi i cevnih grupa i dimenzija slobodne površine za emisiju toplote. Radijatori BVF Kobe u ovoj karakteristici postigli su maksimalne rezultate.