podno grejanje, elektronsko podno grejanje

BVF Remina infra grejač sa karbonskim cevima - 1500W

Grejač za upotrebu na slobodnom prostoru velike snage uz odgovarajuće dimenzije pogodan je za poboljšanje zimskog komfora manjih ili većih terasa, pa čak i za grejanje kompletnih ugostiteljskih jedinica, bifea, restorana. Grupa proizvoda infra grejača BVF REMINA vrhunskog kvaliteta preporučujemo prvenstveno za grejanje privatnih prostora (terasa), trgovinskih i ugostiteljskih jedinica.

  • Podesiva snaga na 4 nivoa
  • Vremensko podešavanje
  • Daljinski upravljač (za upravljanje ne može se koristiti termostat)
  • Pribor: nagibni nosač za pričvršćivanje na zid i plafon 
  • Može se dokupiti fabrički stalak-tronožac

Tradicionalni kvarcni grejači za spoljnu upotrebu već i pri malom vetru ne mogu stvoriti osećaj toplote, dok intenzivnije karbon cevi o0bezbeđuju grejanje i pri ekstremnim meteorološkim uslovima.  Povećani intenzitet obezbeđuje veću pokrivenost, a time se smanjuju troškovi eksploatacije. Karbonske cevi se mogu podesiti na 4 nivoa (600-900-1200-1500W).

Uz odgovarajuće dimenzionisanje investicija u infra grejače se može povratiti čak i u jednoj grejnoj sezoni u odnosu na plinske pečurke i druge kvarcne grejalice koje se nalaze u slobodnoj prodaji. Uz malu godišnju energetsku potrošnju (bruto 58Ft/sat) infra grejanje u otvorenom prostoru brzo se isplati, ujedno je rešenje koje povećava osećaj komfora i ekonomičnost. Toplotnim kamerama je potvrđena njihova visoka efikasnost, optimizirani IR spektar. Spoljni infra grejači BVF REMINA znače novu eru u ugostiteljstvu i u stvaranju komfora kod kuće.  U pogledu osećaja toplote više nema takav značaj vetar i stvarno možemo grejati na otvorenom bez gubitaka.  Njihov rad je za 40-60% ekonomičniji u odnosu na kvarcne grejače uz viši osećaj komfora. Proizvodi sadrže grejne uloške koji se lako menjaju. Sigurna fabrička podrška garantuje i dugoročnu sigurnost u radu.

Cenovnik

Tip

Dimenzija

Snaga

Cena

BVF REMINA 1500W

879×195,3×84,7 mm

Podesiva  600-900-1200-1500W

18.860,00

BVF REMINA tripod stalak

1660x111x89 mm

Podesiva od 1,1m-1,8m

5.250,00